Alkooli qe do shitet pas derdhjes ne gjoksin e femrave


Shoqëria gjermane G-Spirits do te nxjerre një game speciale shishesh me alkool, por me prodhim te limituar. Çmimi do varioje nga 150-180 dollarë. A nuk është pak shtrenjtë për një whisky, rum apo vodka? Mbase edhe jo duke qene se ky alkool para se te hidhet ne shishe do te derdhet fillimisht tek gjokset e zhveshura te femrave. “Ne e kemi kuptuar se nuk është vetëm shija qe na bën te çmoje një pije. Nuk ka gjë me te mire sesa erotizmi i një femre te bukur.”- thonë prodhuesit. Marka gjermane siguron gjithashtu se këto produkte do jene mjaft higjienike dhe te kontrolluara