Ben seks deri edhe me oktapod, denohet per foto e video me kafshe


U deklarua fajtor per zoterimin e nje "thesari" me material pedopornografik, si dhe per seks me kashe te llojeve te ndryshem, mes te cileve edhe me nje oktapod. Mirepo, Robert Peter Moore, 31 vjec nga Long Preston, nuk ka pranuar se ka deviacion seksual, pavaresisht se kishte nje arkiv pornografik mes te cilave ishin 35 imazhe dhe 79 video te njerezve qe benin seks me kafshe si deri, kaprolli dhe kali.
Prokurori i kesaj ceshtjeje ka deklaruar se imazhet "flasin vete", nderkohe qe avokati i te akuzuarit e mbrojti, duke thene se "keto imazh u shkarkuan gabimisht, ne tentativen per te siguruar material porno per adulte". Si perfundim, Moore eshte denuar me 6 muaj burg dhe duhet te kryeje 180 ore pune sociale