Cfare ndodh nese ziejme Coca-cola?

showbiz,
Coca-cola është mirë ta pish të freskët dhe askujt nuk do t'i shkonte ndërmend ta ziente në tenxhere. Por një video që qarkullon në rrjet tregon një eksperiment të vogël, ku pija e përbërë me ujë e sheqer, zihet. Si përfundim arrihet një farë karameleje e zezë, si pasojë e ngjyrosësit E150d, që sipas studimeve të fundit është një potencial kancerogjen. Konsumatori që pi Coca-cola merr në organizëm edhe një substancë tepër të dëmshme