Dënohet 15 vjet burg, godet me grushta avokatin e tij


Të bësh avokatin është një punë e vështirë. Përveç stresit të shumë impenjimeve është dhe rreziku se mund të kesh të bësh me klientë të pakënaqur. Eh, këtë e di mirë Dan Hall, avokat në Karolinën e Jugut, i cili kishte marr në mnrojtje Lamarcu ëilliamson, i akuzuar për vjedhje, drogë dhe dhunë seksuale. Procesi ishte në fazën e tij përfundimtare. Gjykatësi lexoi sentencën me një dënim 15 vjet burg. Lamarcus i nxorri inatin avokatit të tij duke e goditur me grushte. Më pas avokati i është përgjigjur me ironi medias: Nuk kam qenë asnjëherë i mirë në grushta.