Drejtueses i bien te fiket, telepromocioni vijon si te mos kishte ndodhur gje


Spektakli duhet të vazhdojë, pavarësisht fatkeqësive që mund të ndodhin. Diçka e tillë është vërejtur edhe gjatë një telepromocioni, në të cilin prezantuesja humbi ndjenjat, pasi pati një dhembje në gjoks. Mirëpo, asgjë s'është ndërprerë dhe kolegu i saj prezantues vazhdoi të flasë, ndërkohë që telekamera ndërroi inkuadraturë. Nga ana tjetër, gruas i ka ardhur ndihma mjekësore, mes qeshjeve të disave në studio.