Exclusive: Vali Corleone bllokon tunelin, rruges per ne Shqiperi ! VIDEO

Exclusive: Vali Corleone bllokon tunelin, rruges per ne Shqiperi

Vali Korleone është atraktiv në të gjitha sferat. Në videon në vijim ju prezantojmë videon origjinale direkt prej kanali të tij zyrtar në youtube. Bëhet fjalë për disa skena nga rrugëtimi i tij Kosovë – Shqipëri, ku “Princ Vali Corleone” mundëson të shihet diçka nga afër se si rrjedh një udhëtim i tij i zakonshëm.


Me makinat dhe shoqëruesit e tij, rruga gjithmonë është e hapur kurse Vali tregon aftësitë e tij vozitëse duke e ngarë makinën e tij luksosze edhe me shpejtësi 220 km në orë në tunelin e Kalimazhit, edhe çka është më interesante pa u merakosur aspak.
Edhe çka është më interesante kur Vali udhëton, bllokohet edhe tuneli.