Gruaja qe ben shetitje nudo neper metro ne Vjene

Nje grua e re dhe joshese eshte shfaqur duke shetitur nudo neper metro. Endrra e te gjithe pasagjereve te mjeteve urbane eshte vertetuar ne Vjene, ku femra eshte shikuar duke udhetuar me trenin e nendheshem, teksa kishte veshur vetem dy cizme lekure dhe asgje tjeter. E megjithese ka ngjallur kuriozitetin e shume pasagjereve, qendroi e qete per disa stacione, nderkohe qe fotografohej e filmohej me celulare nga te gjithe njerezit qe e shihnin me "kersheri". Por me kurioz eshte fakti se autoritetet vjeneze jane shqetesuar se mos gruaja ne fjale eshte ftohur, perderisa ne Vjene kane nisur te ulen temperaturat....