Kinezi që shuan qirinjte pa fryme fare

showbiz,
Pjesa më e madhe e njerëzve i shuajnë qirinjtë me një frymë, mirëpo është një djalë që e bën në një mënyrë tërësisht ndryshe. Quhet Chen Jia dhe është një 23-vjeçar, i cili arrin të shuajë qirinjtë falë "Shoalin Sunshine Hand", një lëvizje e veçantë me të cilën arrin të spostojë ajrin rrethues, duke bërë të mundur fikjen e qirinjve. Kështu, ai ka sistemuar 15 qirinj në një tavolinë të gjatë 2 metra, duke u kërkuar gazetarëve të provojnë t'i shuajnë në çfarëdo mënyre. Askush nuk ia doli dot, derisa Chena tregoi lëvizjen e tij të mistershme "Shaolin".