Oops, hoteli me pese yje i refuzon ceremonine e dasmes

Mesa duket shkaku ishte puna qe ben nusja e ardhshme. Pauline Bailey, 27 vjeç, punon ne hotline, ose linjat e nxehta. Ajo del ne kanalet televizive per te rritur duke pritur telefonata erotike, e veshur me te brendshme dhe çizme.
E diplomuara per juridik punon per Red Light Central TV dhe Playboy TV Chat.
“Kam qene nje modele part- time per pese vite,” thote ajo.
“Pasi u diplomova dhe mbarova masterin, e vazhdova kete pune, pasi ishte financiarisht e mire”.
Telefonatat ne keto kanale kushtojne rreth 2 sterlina per minute.
Pauline thote se i fejuari i saj nuk e ka problem kete pune.
“Ai eshte dakord me kete gje dhe une i shkoj atij çdo nate ne shtepi”.
Lajmerimi qe kane marre nga hoteli i ka lenduar shume, pasi ata thone se jane njerez shume te mire. Hoteli nga ana e tij deklaron se nuk eshte puna e vajzes arsyeja pse i kane refuzuar ata.