Reagimi histerik i talentit 23-vjeçar


Në spektaklet e ndryshme për zbulimin e talenteve, qeshja, lotët, gëzimi dhe pikëllimi, janë gjë e zakonshme. Garuesit kërcejnë nga gëzimi para kamerave kur vazhdojnë tutje ose pikëllohen pas eliminimit, mirëpo reagimi i Rylan Clark ishte i pazakontë. Ai ka qarë në mënyrë histerike dhe ka qeshur, pasi këngëtarja Nicole Scherzinger i tregoi se vazhdon pjesëmarrjen në versionin britanik të ‘X Factor