Ushtaret britanike ne Afganistan, nen ritmet e Mambo no.5


Ushtaret britanike jane shfaqur te papermbajtur nen ritmin e Mambo No.5. Njerez qe luftojne ne Afganistan kane gjetur edhe kohen per t'u argetuar ne kufi. Ja qe ata kane realizuar nje video muzikore dhe e kane karikuar ne Youtube, ku s'ka kaluar pa u vene re. Cfare ka dale ne drite?