Vajza me mjeker dhe mustaqe…

Adoleshentja me emrin Nana vuan nga hirsuitizmi qe i eshte shkaktuar nga mjekimet per anemine e saj ne vitin 2010. Vajza kishte mungese rruazash te kuqe dhe u shtrua ne spital, ku mjeket i thane se trajtimi me medikamente per zgjidhjen e problemit ishte i domosdoshem.
Ilaçet permiresuan ndjeshem shendetin e saj, por i shkaktuan edhe ndryshime fizike. Nena e vajzes shprehet: “Pasi mori ilaçet nisi t’i dilte mjekra, krahet dhe kembet i jane mbuluar me qime.”
16-vjeçarja ka dy vite qe nuk shkon me ne shkolle pasi i vjen turp nga pamja e saj. Ne rastet e rralla kur del ne rruge, Nana ve maske dhe gjithmone vesh bluze me menge te gjata.