Video shokuese, ja si policia i qellon dhe rreh nje te dehur!


Një video shokuese ka indinjuar Gjermaninë për brutalitetin me të cilin forcat e rendit kërkuan të çarmatosnin një burrë të armatosur me thikë. Fillimisht e goditën me armë zjarri, pastaj e rrahën dhe i vësulën një qen. Si përfundim, 50-vjeç Andre C. ka humbur ndjenjat pas rrahjes së policisë së Berlinit, aq sa është shtruar në terapi intensive. Agjentët u hodhën kundër tij, megjithëse ishte në tokë, i plagosur me tre plumba. Ja dëshmi e ardhur përmes një videoje të regjistruar