Vogelushi qan, “perkedheljet” e qenit e pushojne


Një video shumë mallëngjyese ka bërë të dashurohet "web"-i. Bëhet fjalë për një qen të vogël, që kërkon të ngushëllojë një fëmijë teksa qan. Pasi dëgjon britmat e vogëlushit, qenushi drejtohet nga ai me një biskotë, me synimin për ta ngushëlluar dhe ta pushojë së qari. E befasisht duket se edhe ia del mbanë, përderisa prania e kafshës zbut britmat e vogëlushit.